vrijdag 1 april 2011

MIJN TALENTEN

Als opdracht voor het vak Nederlands, ben ik via een site teweten gekomen wat mijn ware talenten zijn.
Ik was echt nieuwsgierig naar de resultaten, en uiteindelijk ben ik best tevreden.

Mijn intresse ligt blijkbaar heel open, en is zeer breed. Waardoor ik meerdere wegen op kan gaan. ( Wat natuurlijk super positief is!) Van mijn tweede 'talent' vind ik persoonlijk dat het hélemaal klopt. Er wordt gezegd dat ik me heel goed kan inleven in situaties en ook de gedachten van de mensen. Dat klopt eigenlijk wel, want ik pas me meestal aan bij elke nieuwe situatie. Hierdoord versta ik ook de twijfel, bekommernis en standpunt van de mensen, wat natuurlijk soms dingen kan vergemakkelijken. Er wordt ook gezegd dat ik rekening houd met de mensen en hun omgeving, wat ik eigenlijk ook kan beamen. Want zo is het meestal wel. Af en toe heb ik schrik om neen te zeggen, wat bij mij in het dagelijkse leven vaak voorkomt.

Wat ik dan weer vreemd vind, is dat ze me 'grenzeloos creatief'' noemen. Jammer genoeg klopt er hier niks van. Het zou wel leuk zijn moest ik dat zijn, maar ik ben het dus helemaal niet. Mijn inspiratie om creatieve ideeën laten me vaak in de steek, heel de tijd eigenlijk. Ik ben ook een teamplayer, op 2 manieren dan, sociaal-actieve teamplayer, en een doelgerichte-actieve teamplayer. Bij het eerste vind ik mezelf wel een beetje terug. Stilzitten is niks voor mij en een beroep zoals achter een bureau zitten is echt niks voor mij. Het andere dan, de doelgerichte.. Snap ik dan weer niet zo goed. Want meestal hangt het van mij af in wat voor sitautie. Soms ga ik er wel helemaal voor, de andere keer kan het mij geen moer schelen.

Ook ben ik een cerebrale problem solver. Dit talent vind ik super tof, en ik zie me er zelf wel in. Want ik probeer echt wel steeds naar een oplossing te zoeken. Nu ja, dan niet bij wiskunde, maar wel qua menselijke problemen. Ik zal altijd blijven doordenken. Hierdoor vind ik misschien wel een job, want het geeft me een goed gevoel als ik weet dat de persoon in kwestie weer even gelukkig is, door een probleem dat werd opgelost.


Ik ben echt blij over de talenten die ze me toeschreven. Eindelijk eens een test die kopt!